Kämpar på

Ännu några timmar spenderade på sjukhuset. Idag var väl ingen toppen dag precis och jag måste säga att en Lauri med morfin i kroppen är mycket roligare än utan…. 😉 Skämtåsido. Han fick ut alla slangar, kan kissa normalt, men en besvikelsen var väl att inte få duscha. Så jag tvättade hans ”hår” i handfatet och han rakade sig själv. Han röntgades och fick mer feber när jag var där, vanligt att man får det när kroppen läker sa de. Ont i huvudet hade han också. Han fick två värktabletter som han senare fick veta att i och med att han tog dem så fick han vänta med sin smärtstillande medicin, vilket inte gjorde honom speciellt glad alls. Och sen måste han blåsa i en tub ca 10 ggr/h, men det borde han bli bättre på. Eftersom lungorna kollapsar vid en sån operation måste man träna upp dem, och så finns risken att man kan få lunginflamation med…. Suck.

Så mesta tiden idag har jag fått agera klagomur och fått titta på en sovande make. Men med bok och mat så gick tiden väldigt fort som vanligt! Alltid jobbigt att gå från honom när det är jobbigt. Inte för att jag kan göra så mycket åt nånting. Hoppas på en bättre dag imorgon så han kan få komma hem till oss snart. Jag är HELT slut idag! Hoppas på en god natt sämn och får se om en liten Viggo brevid kan värma mig i sängen. Så kallt utan Lauri… 🙁

This entry was posted in Allmänt, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jens och Jill
  Posted februari 4, 2013 at 10:51 e m | Permalink

  Vilka framsteg ändå! Ni är båda duktiga att kämpa på. Hur länge” brukar” man stanna på sjukhus efter en sån här operation? Vad skönt att han fick bort katetern och att kunna raka sig och få nytvättat hår så känner han sig säkert lite frächare.
  Hoppas inte han får lunginflammation, vi tänker på er och massa kramar från oss alla. Tack för att du orkar/hinner uppdatera oss!

 2. maria
  Posted februari 6, 2013 at 12:51 f m | Permalink

  Klagomur är ett jätteviktigt jobb. Känns skönt att veta att Jussi är hos er även om man önskar att man kunde göra något själv! Kram