Besök hos Lauri

Efter att ha fasta en hel dag åkte jag och Jussi till sjukhuset sena eftermiddagen. Synen av honom när vi kom in var hemskare än vad jag hade trott och jag som alltid trott att jag är tuff, men icke. Jag höll på att svimma!!! Så hemskt att se den person man älskar mest i hela världen ligga där, ont och massa slangar och monitorer… var jätte jobbigt att gå där ifrån ville bara stanna. Hoppas han fick en rejäl dos med morfin och somnade. Imorgon är min plan att vara där större delen av dagen. Jag som inte hade tänkt åka dit alls idag, HUR tänkte jag??? Glad att jag gjorde det!

Jag är jätte tacksam över alla böner, fastare och grannar som hjälpt till med barnen och folk från kyrkan som gett oss middag. Jag erkänner att jag hade inte klarat detta utan allas hjälp! Skönt att Jussi kunde komma med idag till sjukhuset för det var jobbigare än vad jag hade tänkt mig. Funderar att åka dit på söndag han och jag utan barnen. Förstår att det 12 års gräns där på ICU…. Usch!

Och jag är tacksam för våra familjer för allt ni gör och för hur mycket ni bryr er. Önskar att vi kunde vara närmare, men ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan så ni kan ta del av allt det som händer!

Doktorn sa till mig att bråcket var så stor att den skulle kunnat ha gått sönder om ett år! Så glad att Lauri kände att han behövde åka till ER.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. jill
  Posted februari 2, 2013 at 12:09 f m | Permalink

  Vad skönt att du var där. Var han vaken då? Hälsa så mycket till Lauri. Vilken tur att Lauri kände något så det kunde åtgärdas dkt. Massa styrkekramar till er alla.

 2. Noora
  Posted februari 2, 2013 at 1:10 f m | Permalink

  Tack för att du orkar skriva här och berätta oss hur det går met Lauri och också hur det går med DIG. Måste ha varit jättesvårt att se Lauri så där; bara att se ett foto av honom som Jussi skickade fick mig gråta lite. Du var modig att åka in! Vi ber fortfarande för er alla och tänker på er hela tiden.

 3. Greu
  Posted februari 2, 2013 at 2:25 f m | Permalink

  So relieved to hear everything went well and Lauri can start his recovering. We have been praying and fasting, and between all the worrying and concern I’ve had a strong feeling that everything will be fine. Thank you for writing you’re feelings down, even though it must not have been the easiest thing to do.

 4. Posted februari 2, 2013 at 8:00 f m | Permalink

  Jill han var vaken och hade ganska ont. När vi skulle gå väntade han på en morfin dos. Så jag hoppas han fick sova lite sen. Ska dit snart och hoppas på att han mår bättre….