Löften

For better/worse, for sickness/health, for rich/poor… Japp dess, mer negativa sakerna har vi fått uppleva ganska tätt inpå varandra. Jag känner mig ganska lugn, orolig såklart. Vem skulle inte vara det när en person man älskar så mycket blir sjuk?! Först när Lauri kom hem den där tidiga morgonen från akuten trodde jag att han skämtade först sen tyckte jag faktiskt lite synd om mig själv, ska jag ännu engång vara nåns själasörjande?! Tankar gick till att få vara ensam med barnen och få göra ALLT plus att ta hand om Lauri!… phew blev trött bara där. Jag vet, vi borde bo närmare… Men nu är det som det är.

En sak som förföljer mig hela livet är mitt och Guds förhållande. Ofta när jag är andligt svag då öppnar han himmelen och ger mig svåra saker att hantera, saker som tvingar mig att tro. Han sätter mig på plats. Men med kärlek inbillar jag mig, så alltså det är mitt fel att Lauri är sjuk! 😉 Lite skämt men också mycket allvar. Jag vet inte hur han jobbar med Er, men såhär jobbar han med mig. Sen inbillar jag mig att Lauri blir sjuk stup i ett för att jag ska visa min stora kärlek till honom och inte vara dum mot honom ;-)… Han går i genom och skriver upp alla våra tillgångar hur man ska få tag på dem ifall nåt skulle hända?! Usch!

En vän på Facebook skrev härom veckan ett citat av Sherr Dew: ”If life was easy it wouldn’t be hard” What… alltså seriöst vem vill ha ett jobbigt liv?? Svara ärligt utan nån kyrkliga referenser!

Lauri kontrade med: ”If you were beautiful you weren’t ugly”… haha

Over and out!

This entry was posted in Allmänt, New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Cecilia
    Posted januari 29, 2013 at 11:40 e m | Permalink

    Jag har liknande upplevelse som du, att ibland verkar man bli överöst av mindre bra eller roliga saker och livet känns tufft. Man tycker lite synd om sig själv men vet att man måste tro. När det senare känns bättre, som att allt kommer att ordna sig vet jag ju direkt vart jag ritar mitt tack. Påminnelser ser jag det som. Att alltid tro och ta sig vidare, framåt.

    Vi tänker massor på er!