8:a dagar kvar

”My sister threw up this morning that’s why she’s not here today”. INTE det man vill höra när man ska ta sin klass i primär… Ville liksom inte vara där och jag dog lite inombords av att höra det, som jag alltid gör när folk nämner magsjuka för mig…. Jag  kan själv kan konstatera att min kroppsrensare i början av veckan inte var magsjuka då ingen blivit sjuk av den här hemma. Matförgiftning troligtvis och nu vågar jag inte äta ute haha…. Hoppas vi kan klara oss till Julen. Vill ju laga massa god mat och bara njuta av att vara ledig och slippa göra lunchlådor och få barnen klara till skolan.

4 1/2 dagar kvar till Jullov. 🙂 Har haft en bra helg och kännt mig lycklig, jag har en tendens att falla in i deprimerande stunder i mitt liv, men denna helg var allt jag kunde önska!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.