Tror detta är anledningen till att jag gifte mig med en Finne…

… Det MÅSTE vara denna låt, en liten hemlig kärlek i unga år kanske,men som jag försökte trycka undan i många år innan Lauri kom och stal mitt hjärta!

 

Hon är ju så himla bra! 😉 Och vad jag tycket hon var SÅ snygg….

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Jessica Myhrberg
  Posted november 17, 2012 at 2:05 e m | Permalink

  En klassiker. Hur är det med er annars? Inga fler stormar?

 2. Posted november 17, 2012 at 2:32 e m | Permalink

  Alltså jag har glömt att svara dig. Det var TUR att ni åkte på tisdagen och inte onsdagen. SNÖKAOS…. skolan dagen efter startade kl 11! Men efter den snön har det varit lungt. Ganska fint väder och så. Viggo är sjuk, lite feber och förkyld. Barnen tycket det var jättekul med er här. 😉

  Så roligt, efter vi lämnat er på JFK så var barnen som förbytta. Inget bråk, retnigar eller tjat. Även om det tog 2 h att komma hem!!! Hemsk trafik på tillbaka vägen. 😉 Du, jag hittade den där andra Modig leksaken med mamma som kan bli en björn. Vill du att jag ska köpa den till Meleah?

  Hoppas allt med källaren och bara livet i sig går bra! Tack att ni kom!

 3. Jessica Myhrberg
  Posted november 18, 2012 at 4:05 e m | Permalink

  När vi var på flygplatsen bad jag en bön att resan hem skulle gå bra för dig…Jag tror nog att de tyckte att det var lite tråkigt att vi skulle åka. Jag tror Lejon kramade mig fem gånger. Vi tyckte alla att det var jobbigt att åka. Jag gillar inte heller avsked.

  Vad tråkigt att ni är sjuka. Vi har också varit lite snoriga, men ingen feber än så länge. Hoppas att vi slipper. Jerker är i Amsterdam den här veckan, så det skulle vara nu alla blev sjuka.

  Du får gärna köpa Modig leksakerna med mamman. Hon leker med sin docka hela tiden och skjuter pilbåge. Häromdagen sa hon t o m att gillade Merida mer än Rapunzel och det är inte dåligt. Har du skickat efter adapten?

  Krama alla och det är ni som ska ha ett stort tack. Vi tyckte det var jättekul att se er alla. Meleah fick frågan om vad hon tyckte bäst om: träffa kusinerna eller vara i New York och se allt häftigt där. Hon svarade kusinerna och så känner vi alla. Krya på er!