Lejon 7 år

Ni vet känslan när man ställer klockan på kvällen och på morgonen ringer den inte… och vaknar är det är ljust ute?! Idag var det en sån dag. Med min gammla Nokia skulle det blivit rätt, men med denna nya måste man både välja tid OCH välja vilken dag/dagar man vill vakna såhär. Dagen teknik kan göra det så svårt ibland. Summan av denna kardemumma blev av sådan att det inte blev en härlig höst morgon spring. 🙁 Så varmt och härligt och en riktigt mysig dimmig höst morgon.

Idag 7 år sen gav jag liv till våran förstfödde son. Jag minns förlossningen som igår. Kommer man någonsin att glömma? 2745 g och 47 cm, smal som en liten fågelunge. Livet med honom är roligt och stundtals plågsamma… han gör en glad och galen. Att han är 7 år gör såklart mig glad och ledsen. Jag ser INTE fram emot tonåren med nåt av barnen. Jag har alltid varit rädd för den, även INNAN jag ens var gift. Blir bara så ledsen att det ska behöva gå igen allt man själv gått igenom i tonåren. Bara alla känslor, krav och andra problem man kan få.

Insåg nyss att jag inte tagit nåt kort på honom i dag. Våfflor villa han ha till frukost. Har beställt en glasstårta till honom, som en överraskning till honom. Imorse när presenterna var öppnade sa han: ” har du fler presenter?” När jag sa nej, skrattade han och sa: ”Du skojar nu med mig?” Jag misstänker att Lejon ärvt Lauris besvikelser över presenter han fått eller snarare INTE fått och kanske kommer Lejon, liksom Lauri gråta varje födelsedag och Jul över saker det inte fick. Gener är härliga va?! 😉 Men visst är han go och tacksam iallafall.

Hurra våran Lejonkung är 7 år.

 

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jon
    Posted oktober 22, 2012 at 1:06 e m | Permalink

    Grattis Lejon!

  2. Posted november 3, 2012 at 4:30 e m | Permalink

    Gråter Lauri fortfarande varje jul och födelsedag över saker han inte fick? 😉