Förberedelser

Jag börjar i god tid att göra iordning saker inför svärföräldrarnas ankomst, inte så mycket i sig som ska fixas men jag vill ändå att det ska vara städat och så innan de kommer. Vill bara inte inse på lördag kvällen allt som måste fixas. Barnen är väldigt glada att de får dela rum 😉 Veckan annars går väl sådär. Trött, och Lejon ger mig en kamp på morgonen när han ska göra iordning sig för skolan. Tilde blev ledsen idag att jag inte skulle följa med på hennes Field trip 🙁 Barnen var så trötta efter skolan att de bara ville hem och leka. Jag och Viggo fortsatte dagen med att vara ute… Så skönt i solen är det just nu.

Drömmer mig bort om att resa någonstans med Lauri. Jag älskar att dagdrömma, har alltid gjort och hoppas jag alltid kommer att göra. Denna vecka är en trött vecka. Orkar inte gå upp på morgonen och på ett sätt önskar jag att det bara regnade så man inte vill gå ut. Fast samtidigt njuter jag av alla härliga höstpromenader jag tar med Viggo.

Lauri är på kurs och barnen i säng. Snart helg… Jiippi!

 

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted oktober 18, 2012 at 12:16 e m | Permalink

    Jätte trevligt att komma dit!