Fool?!

Jag hämtade Tilde från ett kalas på kvällen och vid ett rödljus faller jag djupt in i egna tankar så bilen bakom måste tuta på mig för att det är grönt och kör vänligt. Tilde säger då ”Did you just stand there like a fool, so they had to tuta på dig?” 😉 Den ungen alltså, ibland säger hon saker man bara inte kan sluta skratta åt! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Marita o Sven
  Posted oktober 13, 2012 at 1:27 f m | Permalink

  Det är bra Tilde, säg ifrån när mamma blir pinsam. Jana, visst är det roligt med barn, det där har även vi fått uppleva, att man är jobbig som föräldrar. Men det är bara att skratta åt de små livens uppriktighet och insikt i livet olika skeden och att man kan vara till glädje för andra fast man ibland känner sig lite dum.

 2. Jens och Jill
  Posted oktober 13, 2012 at 4:32 f m | Permalink

  Tilde vad härlig hon är, och att hon fortsätter att blanda språken. Vill du ha lite bokstavsträningsmaterial?

 3. Posted oktober 17, 2012 at 5:57 e m | Permalink

  Visst Jill, om du har nåt tar jag gärna emot!