Tom vecka

Nej Pappa, Tilde är icke sjuk längre en snabb övergång för henne. Det har bara varit en såndär vecka Gud glömde… Tiden de stora barnen varit i skolan har varit bra. Liiite för mycket bråk denna vecka lite för mycket ångest från min sida (en övernattning med massa tjejer säger väl allt va?). Visdomstand som gör ont i hela höger öra och nu två dagar ledigt från skolan och jag vad ska man säga, det är ju inte riktigt Sound of Music precis. Vad ska man hitta på när man inte ska spendera helst inga pengar alls?

En sak som folk säger ofta här när dom ser tex mina barn, deras barn eller andras barn bråka och retas ”You gotta love this huh” Och jag tänker NEJ jag vill verkligen inte älska detta, punkt slut! Finner inget roligt eller kärleksfullt i det. Punkt slut! Jag vill snarare ha ett slut på alla konflikter.

Det kan bara bli bättre va?

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Marita o Sven
    Posted september 19, 2012 at 12:10 f m | Permalink

    Bra att Tilde är frisk ,men de är tråkigt att du tycker att det har varit en jobbig vecka. Men barn är barn och dom testar gränser och skapar gränser som dom håller sten hård på. Allt är ett enda stort spel, där de lär för livet. Svårt att se det nu , men så är det tyvärr. Man får hoppas att dom mognar med att de blir äldre och dom tar intryck från skolan, kyrkan, sina kompisar och sina egna funderingar och tankar även sin egen andes vägledning med sin bästa kompis Den Heliga Anden. Jag tro det finns hopp ändå fast det känns tungt när man står mitt i det hela.