Kära Familjen Kindestam minns ni denna CD?

Perry, Janice Kapp - Best of Janice Kapp Perry Vol. 1 CD Cover Art

Detta är en CD som antingen Jessica eller Jill tog med hem efter deras USA äventyr för många år sen . Denna CD gick på högvarav i bilen och är ganska mycket hjärntvätt. Varför lyssnar jag då på den en söndags morgon som denna? Jo den får mig att minnas goda stunder tillsammnas som familj!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jill och Jens
    Posted september 9, 2012 at 10:32 f m | Permalink

    Jana vilken tillfällighet, jag sjöng solo( jag vet det låter knäppt, men jag blev övertalad) idag i kyrkan en av de sångerna.

  2. Posted september 9, 2012 at 1:47 e m | Permalink

    Haha Lauri trodde det var en pop skiva och blev lite undrande varför du sjöng en låt från den skivan i kyrkan! 😉 Modigt gjort!