4 år på American soil

Idag firar vi 4 år i USA. Nu har samtliga barn bott här längre än i Sverige. Vi pratar om våran framtid så gott som varje dag. Ska vi vända blad och skriva ett nytt eller bara fortsätta? Jag vet att vi är kanske lite röriga, men det är svårt att ta så svåra beslut. Och ena dagen vill jag nåt och andra dagen nåt annat. Lejon sa att han saknar Mormor idag och jag vill ha en bastu. Viggo vet ingenting och Tilde vill som Lejon! Lauri vill sluta jobba för någon annan och jag måste fixa en utbildning. Vi har haft fyra händelserika år och jag har lärt mig SÅ mycket av alla människor som jag mött som jag verkligen kan ta med mig hem! Jag är rädd för att flytta hem. Rädd att allt kommer gå åt skogen. Fast än är inget bestämt, som sagt vi ändrar oss lite då och då. Jag tror vi vet vad vi vill men frågan är bara NÄR vissa saker ska ske.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jens och Jill
  Posted september 3, 2012 at 9:22 f m | Permalink

  Stora drömmar och planer ska aldrig fattas för snabbt.

 2. Posted september 4, 2012 at 11:32 f m | Permalink

  Gordon B. Hinckley once quoted Robert Frost’s poem:
  ”Two roads diverged in a wood, and I,
  I took the one less traveled by,
  And that has made all the difference.”