Corcort

Nu har jag äntligen fixat ett New York körkort. Egentligen ska det göras max 30 dagar efter inflyttningen, men …

Ett besök på DMV är alltid lite obehagligt. Så även idag. En och en halv timme tog det, varav en timme och 20 minuter var väntetid, trots att jag var på plats 20 minuter innan stället öppnades. Kostnad: dryga $60. För att byta ett Utah körkort till ett New York sådant. Jag får för mig att det kostade mindre för Jana att TA körkort i Denver. NY i nötskal..

Jag kom att tänka på något som hände i Denver innan jag hade fått mitt amerikanska körkort. Jag behövde visa leg nånstans och tog då fram mitt svenska körkort. Damen studerade det noga och frågade sen: ”So, is corcort your first or last name?”

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted augusti 24, 2012 at 2:41 e m | Permalink

    haha! måste vara svårt att inte skratta när någon tror körkort/corcort är ett namn! det också hände till lauri en gång tror jag, på templet nånstans, eller hur. en sak vi har skrattat åt så många gånger!!!