En pool i Klaukkala?

Lejon tycker det skulle vara kul med en pool i finland. Han menar som så att det är ju enkelt att bara gräva ett hål och fylla med cement, låta det torka för att sen fylla med vatten. Så efter verandan och uteduschen vet iallafall Jussi vad han kan hitta på… Super enkelt ju?! 🙂

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jill och Jens
    Posted augusti 16, 2012 at 11:02 e m | Permalink

    Lejon tänk om det var så enkelt!!! Lejon kanske vill graäva poolen också när det är så enkelt?! Då skulle jag också vilja ha pool, fast vår tomt är nog inte tillräckligt stor. Hur är det annars nu när skolan snart ska dra igång? Vad tycker Lejon och Tilde? Är det grannbarn som går i samma klass/skola?
    Och vad annorlunda det blir för Viggo, att ha mamma för sig själv, kanske en liten bortskämd bus kille. Vad glad han kommer bli när De stora kommer hem från skolan. Finns det liknande öppna förskolan aktiviteter i närheten?

  2. Posted augusti 19, 2012 at 11:28 f m | Permalink

    Almost every time when we sit on the sauna terrace cooling down, we talk about a pool – just funny fantasies, but who knows maybe one day there will be a hole in the ground…