Så mycket som har hänt

Och jag har bara inte haft tid att skriva eller tagit mig tid att göra det. Janelle och Simon har kommit och gått. Bilen har tjänat sitt syfte och det har varit kul att ha massa människor omkring sig. Dock har jag kännt av stressen över vad för mat som skulle lagas och att det har det bra och inte var uttråkade…

Viggo fyllde 2 år och han fattade inte mycket. 😉 han fick Thomas tåg som går på batterier och var glad för det. Tårta, sång och han var i himlen. Ledsen på ett sätt att han är så stor. Pratar så mycket, hela meningar och är verkligen inne i ”Terrible two” och kan allting. Fast han är också min gosigaste unge… så go när han vill.

Vi har varit på stranden, poolen, Manhattan, shoppat, gått på bio och ätit gott denna sommar. Köpt soffa och ny säng med sängram. Varit på en liten roadtrip Niagra Falls-Palmyra-Boston. Har haft extremt varmt fuktigt väder. Sitter och hoppas att jag ska trivas bättre i församlingen. Rädd för hösten och att 2 av 3 barn ska gå till skolan- SKÖNT men också ledsamt.

Tilde fyllde 5 år vilket var väldigt kul för henne. Vi drog till poolen på förmiddagen och eftermiddagen bakade jag bullar, L och T lekte med leksakerna hon fått på morgonen. Tilde har blivit så stor. Jag är ledsen att det växer upp så snabbt.

Sprang en halv maraton idag med Lauri. Ganska jobbigt i fuktigt varmt väder, men en helt ok tid för att vara första gången. 2 h och 12 min. Känns bra i kroppen nu. Älskar att springa med Lauri. Hade aldrig klarat det utan honom. Om jag inte få springa med honom vill jag helst springa själv med musik i öronen, ingen kan ersätta honom.

Idag är det lördag och ingenting planerat. Lauri och Viggo sover och vi andra bara slappar. Jag försöker äta mat, men efter långa springturer finns inte mycket matlust… Lejon tappade en tand och jag sa att han kund få ett tåg om han drog ut den äckliga tanden. Och sen har jag hört tjat sen dess. Men först ska Viggo och Lauri vakna från deras sömn. Kanske grilla idag? Skulle vara gott tror jag.

Om jag trivs? Jo det känns mycket bättre än när vi kom hit. Fast det finns saker jag saknar men sånt är livet när man flyttar runt. Har inte riktigt kommit in i församlingen, men det kanske kommer? Jag önskar jag inte hade ett ämbete som jag måste sköta varje söndag… Alltid så trött i kyrkan. Jag skäms att säga att om jag sitter i ett ensamt rum med Viggo sovandes i vagen skulle jag om jag bara stängde ögonen somna.

Nu blir det går dagens tårta till mellanmål 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen, New York, Träning. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. susanne
  Posted augusti 6, 2012 at 4:24 f m | Permalink

  Kul med en uppdatering! Hur ser framtidsplanerna ut?

 2. Jill och Jens
  Posted augusti 6, 2012 at 6:50 f m | Permalink

  Kul att höra av er! Verkar som ni trivs med livet. Själv har jag min sista lediga vecka, och då håller jag på att tvätta fönster, byta sängkläder, syr gardiner m.m. Vi håller på att gräva ur en ny uppfart, gräva ur 50 cm djup och ungefär 35 kvm. Sedan ska det fyllas igen med 5 cm i taget vibbras för att lägga på ett nytt lager, man håller sig upptagen, Jens jobbar på dagarna men vi arbetar på varje ledig stund. Njut av tiden med Lina hon är en pärla och ni kan behöva ha lite egen tid innan alla åker hem och ni är mer själva. Lycka till med hösten och att bara ha Viggo hemma. Det blir säker jätte mysigt.

 3. Jessica
  Posted augusti 9, 2012 at 12:02 f m | Permalink

  Visst är det konstigt att barnen växer så snabbt och samtidigt som det är lite skönt, så saknar man småbarns åren. Marielle gick ut 9:an och börjar gymnasiet om en vecka. Jag kände mig själv jättestor när jag gjorde det. De åker iväg själva på olika aktiviteter, som Melanie är en vecka i Norge nu med skolan. Melvin och Marvin sover över hos John och då helt plötsligt har vi bara Meleah hemma. Känns jättekonstigt. Meleah börjar skolan till hösten, så jag har inga barn hemma, förutom andras och det känns ännu mer konstigt. Det ska bli kul att se er igen.