Orson Hodge

Titta vem jag pratade några ord till i Central Park idag! Ni får tro det om ni vill för jag ha inga bildbevis. Lauri tyckte jag verkligen borde gjort det, men han var på lekplatsen med sin son och några vänner och jag ville inte vara nån jobbig människa heller. Jag satt en stund och tittade på honom och frågade Julina och Janelle om inte det är är Orson… Men de har aldrig riktigt tittat på den serien, men sen när han tittade på mig då visste han att jag visste vem han… Läste sen att han bor på Manhattan. Lite roligt då jag plöjt 7 säsonger Despret Housewives på 4 veckor! 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. susanne
  Posted juli 13, 2012 at 7:41 f m | Permalink

  Kul. Hur mår ni? Passa på att gå ut massor med Lauri nu när ni har chansen.

 2. Jens och Jill
  Posted juli 13, 2012 at 12:13 e m | Permalink

  Vad häftigt!!! Koppla av och njut tillsammans på tu man hand och tillsammans.

 3. maria
  Posted juli 16, 2012 at 4:24 f m | Permalink

  coolt riktig stargazing!