Tisdag, Onsdag?

Ända sen Julina sa att hon, Janelle och Simon ska komma den 10:e Juli har jag trott att denna dag var en Onsdag. Tills Lauri sa igår. ”Att om det är den 7:e  är idag så är det den 10:e på Tisdag. 😉 Sabla amerikanska kalendrar som börjar veckan med en Söndag. Totalförvirring från min sida och stor glädje från barnen som bara måste vänta 2 dagar till. 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Posted juli 9, 2012 at 12:18 e m | Permalink

  Have a great time with your sisters! Hope to visit in the fall (late October) if ok with you.

 2. Posted juli 9, 2012 at 1:59 e m | Permalink

  Thanks Ulla, I think its gonna be a fun time! 😉 And you are so welcome in the fall!

 3. Jessica
  Posted juli 10, 2012 at 1:29 e m | Permalink

  Hur känns det nu Jana? Börjar du bo in dig lite mer? Här jobbar jag min sista vecka och det ska bli underbart med lite semester. Vi sticker till Falkenberg på lördagmorgon…så då kommer det nog att regna :-). Det gör det alltid när vi har semester i Sverige. Hoppas att ni får det jättekul med Julina, Janelle och Simon. Kram!!!!

 4. Jens och Jill
  Posted juli 13, 2012 at 12:12 e m | Permalink

  Jag kan bara säga att det har varit varierat väder. Vi har varit på Daviken två hela veckor, och jag har inte ens känt mig ute på vischan (jo kanske lite). Vi ska vara hemma ett par dagar för att åka tillbaka och avsluta Jens semester, men jag har ledigt till den 13 augusti då jag ska börja mitt nya jobb, lite pirrigt. Hoppas att du och Lauri hinnerr koppla av lite när Julina Janelle och även Simon finns att vara lekkamrater…