Vill du hjälpa mig och städa?

Idag frågde Tilde om jag kunde hjälpa till och städa hennes rum för det var så stökigt och hon ville inte ta sönder sina fötter när hon ska gå till sin säng. Jag sa ja och vi började…. 15 min senare är hon bort väldigt länge för att se om Viggo fortfarnde sover…. Jag finner henne sittandes med iPaden i puffen och jag inser att jag blivit lurad… ännu en gång!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jill och Jens
    Posted juni 16, 2012 at 9:35 f m | Permalink

    Jesper brukar säga att han blir så trött av att städa, då brukar jag fråga men jag då. Mamma jag gillar dig, då smälter man och än en gång plockar man mer än vad barnet gör.

  2. Posted juni 17, 2012 at 8:34 e m | Permalink

    Haha, Tilde is a smart girl. This rings a bell from the time my kids were little. They are so innocently manipulative that one can only admire them.