Memorial Day

I måndags följde vi planen och åkte upp till Southington i Connecticut med våra dåvarande inneboende gäster Lasse, Noora och Edvin för att träffa min kusin Jenni och hennes familj. De bor för tillfället där eftersom hennes man John som har läst till tandläkare utbildar sig vidare för att bli specialist på rotfyllningar(!).

Vet inte hur man bäst ska beskriva dagen men det var på något sätt precis vad vi behövde. Avslappnat, roligt och intressant med god mat och glada barn. Lejon och Tilde fann verkligen nya vänner i sina sysslingar Hailey och Nora (de har även en lillebror, Charlie, och ett till syskon på väg med beräknat ankomstdatum i september).

Vårt nya spännande liv i New York har inte riktigt fått ett start som jag tror vi båda hoppades på, men måndagen fick åtminstone mig att känna mig bättre till mods på många sätt.
image

Vi besökte en park i närheten men stannade inte särskilt länge pga hettan ..

image

Det här ögonblicket ville Jana fånga – vår amerikanska pojke mellan flaggan och root beer flaskan 😉 Notera sommarfrillan som fick Jana att nästan börja gråta..

image

This entry was posted in New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Greu
    Posted maj 31, 2012 at 11:12 e m | Permalink

    Ihana jenkki-Viggo! Poikien kesätukat näyttää niin freeseiltä, että saisit nippasta Lennynkin kikkurat pois. Harmi ettei sulla ole toimipistettä täällä päin!

  2. Lauri
    Posted juni 1, 2012 at 7:46 f m | Permalink

    Ootkohan nyt tosissas, mulle on jaany sellanen kasitys etta ne kikkurat on sulle tarkeet 🙂