Fin i vinröd

Nu är det minsann min tur att visa dagens outfit. Jag hade en magnetröntgen kl 8 i morse och fick där byta till den här vinröda saken.
image
Det togs bilder på hjärnan, både med och utan kontrastmedel. De utan ska jämföras med mina tidigare bilder för att se vad som har hänt på de 2 år som har gått sen förra hjärn-MRIn i Denver. De med kontrast visade ingen pågående sjukdomsaktivitet, fick jag höra redan när jag körde hemåt därifrån.

På sistone har jag mått bra på alla sätt, det skulle vara minnet och koncentrationsförmågan som är som de är om man var tvungen att klaga på något. Besvär med ögat som dök upp förra året varade ända in i april i lite olika former men har nu försvunnit helt. I väntan på nästa skov försöker jag komma ihåg att ta min spruta dagligen, hoppas på det bästa och inte tänka på det hela så himla mycket.

This entry was posted in Allmänt and tagged . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jens och Jill
    Posted maj 29, 2012 at 9:31 e m | Permalink

    Hoppas att allt var bra, skönt att ögat också är bra. Försök att njuta nu när du mår bra och tänk inte (det är lättare för mig att säga än för dig att göra) så mycket på själva sjukdomen.

  2. Posted maj 30, 2012 at 3:16 f m | Permalink

    Hurraa Lauri! Mahtavaa, että vointi on kohdillaan. Eipä meistä kukaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, joten eletään ja nautitaan itse kukin täysillä nykyhetkestä. Kyllä elämä on elämisen arvoista. Tähän tulokseen olen tullut;-)