Långhelg

image

Jag brukar passera Rockefeller Plaza på väg till/från jobbet och häromdan la jag märke till att världens flaggor hade alla ersatts med stars and stripes. Det är visst pga Memorial Day som är nu på måndag. Tycka vad man vill om landets militära styrka som åtminstone indirekt hedras då, en lång helg tackar jag inte nej till.

Vi planerar att bl a åka en bit upp till Connecticut och hälsa på min kusin Jenni och hennes familj. Noora, Lasse och Edvin följer med vilket betyder att vår 8-sitsiga bil kommer till sin rätta – något som händer allt för sällan numera!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill och Jens
    Posted maj 26, 2012 at 11:55 e m | Permalink

    Vad härligt med lite ledigt tillsammans. Skönt att kunna åka iväg och tillbringa tid med släkt. Här i Sverige firas det morsdag, det är trevligt med.