Framme!!!

image

Dryga 3500km senare. Vilken resa! Får se vart/när nästa road trip blir. Florida på hösten kanske?

This entry was posted in New York. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. marita o sven
  Posted april 30, 2012 at 12:42 e m | Permalink

  Då är ni alla på plats i det nya hemmet . Vi alla har följt er resa med mycket stort intresse hela tiden och är mycket tacksamma för alla bilder och det ni har skrivit om er resa . Ni har funnits i våra tankar och böner , allt tycks ha gått bra och som vi har förstått har barnen varit snälla till den milda grad att ni har inget att skämmas för utan att ni vara stolta över dem. Hoppas att ni ska trivas där nu och tycka om det nya hemmet.

 2. Jessica
  Posted april 30, 2012 at 1:03 e m | Permalink

  Vad duktiga ni har varit! Jag är imponerad. I vår familj skulle alla utom två ha spytt ett antal gånger vid det här laget. Riktigt stolta ska ni vara. Nu förtjänar ni lite lugn och ro 🙂

 3. Jill och Jens
  Posted maj 1, 2012 at 12:30 f m | Permalink

  Vilken bedrift ni har gjort och vad duktiga barn ni har!!! Nu är det bara att komma i ordning och njuta av att ni är framme. Kommer barnen gå i skolan direkt nästa vecka eller börjar de i augusti? Ta hand om er! Kramar