Dag 2: Mulet

Idag kör vi under ett tjockt molntäcke. Vi sa hejdå till Nebraska och är nu i Iowa nånstans mellan Des Moines och Davenport. Chicago är inom räckhåll idag, 251 miles stod det i en skylt nyss, men vi ligger väldigt bra till med schemat och behöver inte stressa.

image

image

Just nu kör Jana vår bil, Tilde sover här och Viggo sitter hyfsat lugnt. Jussi och Lejon är framför oss i flyttbilen. Det är tacksamt att ha två bilar och en extra förare, vi åkte en bit med samtliga barn på baksätet här idag och det är något som bara inte vill funka då.

image

image

Jag har tappat räkningen på antalet tankningar som vi har gjort, flyttbilen tankas dubbelt så ofta som den här, med dagens priser går båda på ca $90 per gång. De $5,000 som arbetsgivaren ställer upp med för flyttkostnader värmer så klart, men det blir inte lika mycket över till annat som jag hade hoppats..

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. marita o sven
    Posted april 29, 2012 at 12:16 f m | Permalink

    När jag,sven, ser er flytt så skulle jag ha velat vara den fjärde föraren . De hade varit mycket intressant upplevelse. Men ledigt från jobb och pengar gjorde de hela mycket svårt att göra som man vill och önskar. Tankning för 90 dollar per gång är c:a 630 skr för det får man bara en halvtank c:a 40 liter bensin. men det ser ut att det går bra för er alla trotts dom små liven , fast det är nog bra att dela på dom ,det blir kanske lite mycket tillsammans annars . Det är kul att ni lägger upp er flytt på nätet för oss alla ,vi alla tänker på er på er alla i era bilar och att det ska gå väl för er under er färd.

  2. Jill och Jens
    Posted april 29, 2012 at 6:05 f m | Permalink

    Det blir ett stort äventyr som barnen kan prata om lång tid efteråt. Det är häftigt att åka nästan från kust till kust.