Generalkonferens

Jag älskar denna helg. Samtidigt ger den mig mycket ångest och mycket tankar snurrar hela tiden. Jag fokuserar på alla fel och på allt jag måste jobba på. Och att inte få dåligt samvete för att jag inte vill göra vissa saker på en gång. Att försöka finna det goda och vackra i livet istället för att bara se hur hemsk världen håller på att bli. Ibland undrar jag om det finns nåt bra alls i världen kvar? Och om det kommr bli ännu värre kommer det att drabba mig och min relation eller familjeliv? Jag oroar mig alltid FÖR mycket för sånt. Stackars Lauri ibland säger jag bara. Men ibland känner jag att jag med all rätt får känna såhär av vissa orsaker.

Sista dagen imorgon och ska försöka lyssna lite bättre och hoppas att barnen är lite lugnare. Tur att man kan titta i efterhand med, för det behövs när man behöver gå ifrån tv för att fixa saker till barnen, man missar lite saker när man gör det, men njuter av att slippa gå till kyrkan och bara ligga i sängen i pyjamas och äta när man vill. 😉 Eftersom alla barnen sover i mitt rum, blir det ganska sent för alla att somna, men det gör inget för vi har inga förpliktelser utan bara ta dagen som den kommer. Jag inser att jag tycker om att vara själv med barnen såhär, gillar inte när grannbarn kommer och gör intrång, inget blir lika roligt, tyvärr. Ser fram emot den där första tiden när man flyttar till ett nytt ställe och inte känner nån och bara kan vara VI. Lära känna området, fixa i huset och bara vara tillsammans och göra saker. Gillar det skarpt!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Jill och Jens
  Posted april 1, 2012 at 2:47 f m | Permalink

  Njut av de visa orden, sedan kan man bara göra sitt bästa. Jag såg att ni har riktig vår, vi fick snö igår och 0 gradigt igen.

 2. Posted april 1, 2012 at 3:15 f m | Permalink

  At the grand age of 57 I am happy for all my shortcomings and things I yet need to learn (which are many, I can tell), because that means I am still alive 😉

 3. Posted april 1, 2012 at 7:58 f m | Permalink

  Jill vi har nog snarare sommar liknade väder med hrliga 25 grader igår… Men vi hade ocksåregn och snö yra förra veckan! Så vädret luras här med! 😉 Men idag ska det rgan och vara kallare.

  True Ulla , I just think there is soo many things to receive form all the talks and the gives me little anxiety… I do love GK but just soo much to take in, and then is nice too look on or hear it again! ;-=