Lite ensam

Dagarna sen Lauri lämnat mig har gått bra än så länge. Barnen är som de är och ibland är den ena dummare än den andra, men det är som det brukar vara. Vädret är trevligt så vi är ute mycket, typ hela dagarna. Sprang min långa runda med en sovandes Viggo i vagnen idag. Varmt och jag blev allt för solbränd, glömde totalt bort att smörja mig innan. 🙁 Vi laddar inför Generalkonferens denna helg med en övernattning i vårat sovrum och det kommer nog sträcka sig (om jag orkar ha dem här inne) tills nästa vecka då det är vårlov hela veckan. Ganska skönt att slippa hämta och lämna barn och bara sova, vakna upp titta på film, ta det lungt… Inga direkta planer mer än att ta det lungt. Lejon tyckte vi skulle åka till St George, men det tycker inte jag, så vi får hitta på nåt annat.

Var hos doktorn med Viggo i veckan. Växer bra. Fortfarande lång och smal. Fick ta tre stick-stick (sprutor). Säger man stick-stick så VET han vad som komma skall, eftersom han ser Lauri ta spruta varje dag. Stackaren var så olycklig. Men nu fick han Hepatit A, nåt mot öroninflammation och Mässling, Påssjuka och Rödahund. Ingen feber fick han, skönt för mig. Kl är nu 23:00 och Tilde och Viggo sover… Lejon spelar iPad och jag orkade göra disken. Varje kväll behöver jag göra saker, men det slutar alltid med att jag är för trött och hamnar i sängen och tittar på film! 😉 Imorgon blir det Generalkonferens, Lejons fotboll i pausen, korvgrillning, Frozen yoghurt och mys i sängarna! Även om det är jobbigt att vara själv och dra ett stort lass här är jag ändå tacksam att jag faktiskt KAN göra det. Att möjligheten finns för att jag är hemmamamma, och slipper ta ledigt från nåt jobb eller jobba samtidigt OCH ta hand om dem själv sen. Allt handlar om inställningen. Jag vill och jag kan göra detta!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Posted mars 31, 2012 at 4:27 f m | Permalink

  Du är jätte duktig! What a great attitude you have, I hope everything goes fine with the kids and getting ready for the big move. Jussi is very excited to be part of your grand roadtrip – you know him! I am sure that camping in your bedroom is a memorable experience for the little ones. It sounds like a lot of fun. Take care! Lots of love from Plainfield 65.

 2. Jill och Jens
  Posted april 1, 2012 at 2:46 f m | Permalink

  Du har en skön inställning och nu när erat väder är bättre, vi fick snö och regn så är det lättare att göra saker, när grannbarnen kommer får ni väl dra iväg på någon utflykt till parken eller något. Jag var med Jannike på uk mötet igår och det var mycket trevligt, det finns alltid saker man behöver förbättra med Han ser till hjärtats avsikt och att vi gjort vårt bästa, det är skönt! Njut av ledigheten med barnen, vi börjar med skärtorsdagen med Birgits begravning sedan ska vi vara på landet i 4 dagar, sedan är jag hemma ytterligare 4 dagar på påsklov då jag ska besikta bil och hoppas att vädret blir varmare igen så man kan göra saker utomhus.

 3. Posted april 1, 2012 at 12:54 e m | Permalink

  Jill, skönt med lov! Hoppas ni får en fin stund tillsammans och får njuta av fint väder! Grattis på födelsedagen förresten! Hoppas du blev uppvaktad?!