Mulet fast massa sol

Idag är en såndär dag som jag känner att det ska bli skönt att flytta. För mycket bråk, barn som inte lyssnar och alla barn bara gör fel val. Jag dom är små, men dumma ibland för sitt eget bästa. Trött på att alla är här och tigger mat! Kanske inte låter som en big deal, men om man leker VARJE dag och alla bor typ 10 meter från varandra, då tycker jag att man får gå hem och ta sin egen mat. Och speciellt inte när jag bakar egna bullar och bröd, då vill jag I N T E under några omständigheter bjuda dem! Som att kasta pärlor för svin! Och med en liten pojke som ska få sina sista 4:a tänder och har feber och är gnällig då är det svårt att njuta av dagen fast det är sol och + 15 grader. 🙁 Jag har sagt det förut, men baksidan att ha barn är deras kompisar. Om barnen inte skulle bli äldre än 4 år skulle det vara skönt. Hoppas jag ändrar mig nån dag gällande barnens vänner!?

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.