Ny musik i iPoden

The Beatles

John Mayer

Oasis

Mauro Scocco

Jag var nog så ivrrig för min nya musik att jag därför vaknade pigg kl 5:50. Med en hostandes Viggo i mitt öra! 😉 Dagen annars blev inte så himla bra! Viggo sov INGET på dagen! Ok, jag är inte redo för att han ska sluta ta sin sovstund på dagen…. kära nån han är 18 månader och är för beroende av mig på dagarna att jag ska orka varje dag 12h med honom vaken! Imorgon blir det till att sova ute! Lejon, ja han  grinade hela dagen. Kunde inte säga nåt till honom utan han började tjuta! Tilde var snäll, lite kaxig är hon ibland, men snäll… Besök på Target var ganska hemskt. Sen kläcker Lauri ut sig att han ska jobba över! Men det gick bra sen på kvällen. Efter mat och bad somnade Viggo efter 10 min i min famn! Så otroligt go han kan vara när han vill! Och skönt för Lauri att komma hem till ett tyst och städat hem! Imorgon ska han på hjärnröntgen på förmiddagen. Hoppas det ser bra ut där inne?! Nu träningspass, Johan Falk och varmchoklad.

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill o Jens Krylborn
    Posted januari 25, 2012 at 2:50 f m | Permalink

    Man får bara hoppas att Lauris hjärna ser bra ut så att han får en paus av tänkande på det. Just nu kan jag inte säga något utan att Jesper säger då ska jag slå dig om han inte får sin vilja igenom. Han gör det inte men han är bra envis, idag skulle han inte overall på sig i -5 när han gick till förskolan och inte tjocka skor. efter påklädning som han tar av och 20 minuter sena blev det att han gick med jacka och gympadojjor i snön. Jag hade allt annat i handen. Kom fram och han ville inte ha de kläderna eftersom han blev blöt… Jag hade bara sagt detta i 20 minuter! Barn är underbara men envisa