Att fylla år

Jag inser nu när jag blir äldre, att fylla år inte är min grej. Jag har inte fått samma känsla att gilla att fylla år som de på min pappas sida gör. Jag menar farmor som fyllde 90 år i höstas skulle inte gå förbi utan en fest… Min egen far gillar sin dag, MYCKET! 😉 Trodde jag skulle klara mig denna gång men ännu engång känner jag en sorg i hjärtat av ungdomen som flyr mig. Men samtidigt 28 år är ingen ålder. Imorgon ska jag baka en tårta till mig själv. Vi har barnvakt på kvällen av grannen. Jag och Lauri ska hitta på nåt. Jag hoppas jag mår bättre imorgon från  mitt öron, näsa, hals, rosa ögon, huvudvärk ont.  Lejon har lovat mig massor av presenter bla 2 million dollars… 😉 jo man tackar. Han är snäll han. Ikväll när han skulle gå och lägga sig sa han ”Go natt, jag älskar dig mamma”. Inte så att han inte sagt det förut men det kändes varmt i mitt hjärta av hur ärligt han sa det. Trots att vi båda är dumma ibland så när dagen är slut så älskar vi varandra trots allt. Njuter av tystnaden i huset och undrar om jag inte också ska sova. 10 timmar sömn är ganska oslagbar. 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

6 Comments

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted januari 11, 2012 at 5:38 f m | Permalink

  Grattis Jana ,28 är ingen ålder! Du har tre barn, och det syns inte att du fått dessa tre barn. Lite klyschigt men man är inte äldre än vad man känner sig.
  Ha en jätte bra dag och en mysig kväll med Lauri njut av det.
  Massor med kramar Jill

 2. M o S Kindestam
  Posted januari 11, 2012 at 6:19 f m | Permalink

  Jana min lilla flicka, känner du dig som 18 år ,då är du 18 år. Det är bara du som bestämmer det. År hit och ditt, har igen betydelse de viktigaste är att det är DIN av alla dagar på året. Janadagen. Så GRATTIS på din dag . Från din Mamma och Pappa,(eller som Lejon säger om sin mamma och pappa, jana och Lauri, ) Marita och Sven. Vi minns din födelse som igår eller var den för 18 eller 28 år sen har ingen betydelse för oss du är vår lilla stora flicka som finns för alltid i vårt minne och hjärta.

 3. Jessica
  Posted januari 11, 2012 at 4:23 e m | Permalink

  Grattis, grattis Jana. Nej, 28 år är verkligen igen ålder. Då hade jag precis fått Marvin och tänka vad gammal han är nu :-). Hoppas att du får en helt fantastisk dag, för det är du värd! Jag håller dock med om att födelsedagar inte är så speciella. Inte för att jag tycker det är jobbigt att bli gammal, eller jo lite, utan för att det känns inget speciellt. Fina ord din pappa skrivit. Han har gått och blivit poet på gamla da´r. Har ni förresten fått vårt paket än? Det har ju gått hur lång tid som helst nu. Kramar Jessica

 4. Posted januari 14, 2012 at 1:46 e m | Permalink

  Hey, vi fick paketet på min födelsedag, men eftersom jag ibland är seg och glömmer ibland att ta in posten hittad jag paktet dagen efter. Tack så mycket för allt! Barnen blev jätte glada! Jättefina saker. Var SÅ nära att köpa en sån klänning på HM till Tilde. Tr att jag inte gjorde det! 😉 Men visst skulle det vara kul med Ronja. Barnen har inte tittat på den så mycket, men det skulle nog tycka det var kul för att det är Marielle som är med! 🙂

 5. Posted januari 15, 2012 at 8:08 e m | Permalink

  Glömde såklart att tacka pappa för det fina orden. (och mamma såklart som orkade gå en jul som höggravid med mig!) 😉 Jag minns när vi var små och ni alltid gjorde födelsedags tårtan i hemlighet och vad spännande det var att se vad det blev för sort! i år fick jag göra min egen, men den va bra go den iallafall. 😉 Jag och Lauri fick en Date på kvällen och vi var och tittade på soffor och så åt vi middag tillsammans med! Det känns inte lika spännande att fylla år längre, men jag antar att sånt är livet. Och vill man leva så får man leva med att åldras!

 6. Jessica
  Posted januari 18, 2012 at 4:17 f m | Permalink

  Vad skönt att det kom fram, men vilken tid det tog. Ska bränna en skiva med Ronja så att barnen får titta, men vi får väl se när den kommer fram :-).