Förkyld

Barnen har sedan jul avlöst varandra med ögoninflammation. Och nu har jag fått det. Jag kan inte minnas när jag var förkyld senast?! Vaknade upp md ett ihop klistrat öga, huvudvärk och smaklökarna var som bortblåsta! Eftersom jag inte känner lukt eller smak var det int så hemskt att byta bajsblöjan på Viggo imorse. 😉 Ska njuta av mina tre sista dagar som 27 år. 🙁 Men det är så det är om du vill leva, då får du leva med att du blir äldre. 🙂 Men jag tröstar mig med att se att medelålder för förstföderskor i stockholm ligger på åldern 30,7 år. Och då fyller jag bara 28 år och har fått tre barn och kanske klar?! Det får mig att känna mig ung. Men jag hoppas att jag alltid kommer känna mig som forever 18 år i min själ. 🙂 (fast ibland sjunker jag ner till en 14 årings nivå. Hoppas det kan försvinna iallafall). Ha en härlig söndag, för imorgon måste ni jobba!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill o Jens Krylborn
    Posted januari 8, 2012 at 10:57 f m | Permalink

    Ja imorgon börjar allvaret igen när man ska upp tidigt vara glad få upp tre trötta barn, skjutsa till förskolan och sedan till jobbet och undervisa 25 inte allt för intresserade 9 åringar, men jag gillar det ändå. Men jag ser inte fram emot stressen som det orsakar med allt runt omkring. Men jag ska inte klaga det finns dom som har det värre… Tiden ska räcka till mycket! Krya på dig och om vi inte hörs av runt din födelsedag så är 28 ingen ålder så Grattis!