Gott Nytt År!

Klockan är 23:00 och Vi funderar på att gå och lägga oss! Det blir väl ett nytt år även om vi går och lägger oss eller hur?! Vi smällde lite raketer för barnen tidigare på kvällen. Dom tyckte det var kul. Viggo har nån ögoninflammation (som alla barn haft denna vecka) och han har varit lite grinig idag stackaren. Summan av 2011 är mycket har hänt och mycket har vi lärt oss. På vissa fronter hoppas jag på ett lugnare 2012. Jag fick en ny primärklass i veckan. 4 flickor som fyller 11 och 12 år. Precis det jag INTE ville ha alls. Men Gud är som Gud är mot mig och gör ALLT tvärtemot vad jag vill! Vilken makt han har va?! Första lektionen imorgon… liiite nervös.

Men Gott Nytt År till alla som jag tycker om! 😉 Hoppas Ni alla får en bra start på det nya året. Lite nyårslöfte måste man ha, jag har några, kan bekänna dem en annan dag! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted januari 1, 2012 at 2:28 f m | Permalink

  Gott Nytt År på er också. Jag hoppas på ett lugn och lagom mycket att göra i år. Vi gick och la oss 00.30 och John tyckte att när det är nyår då ska man minst vara uppe till 3…. Men de är kyrka och inga griniga barn vill vi ju ha…

 2. Posted januari 1, 2012 at 6:41 f m | Permalink

  Gott Nytt År från mig också tilla hela familjen där borta! I hope the class was not too bad, I am sure those pre-teens are absolutely going to love their young, pretty and sporty teacher.

 3. Jessica Myhrberg
  Posted januari 1, 2012 at 8:07 f m | Permalink

  Gott Nytt År!!! Det blev ett nytt år trots att ni gick och la er :-). Våra gäster gick strax före halv två. Då var Meleah fortfarande vaken, men hon verkar ändå ganska ok idag. Tjejer i den åldern är faktiskt inte så krångliga och jag tror att du kan bli en bra förebild för dem. Kram!