Bara en dag för tidigt

En sak jag hemskt gärna ville åstadkomma i år var att se vågen visa 80kg. Det var länge sen sist, 6 år för att vara ganska exakt, och i januari var det 90.1kg i stället som fungerade som startskottet.

Senaste dagarna, även i morse, har vikten varit strax över 80, vilket egentligen var bra nog, men efter dagens dryga trettonkilometersrunda var det med ganska så stor glädje jag såg det här:

10kg på ett år är väl inget speciellt i sig, men efter några misslyckade försök känns det här hur bra som helst. Och, i och med att jag aldrig haft några muskler att tala om så måste det vara mest fett som har gått åt som bränsle under de 1359km som jag har promenerat och sprungit i år.

Kul att få börja ett nytt år i en form som är bättre än på länge.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Marja
  Posted december 31, 2011 at 12:34 f m | Permalink

  Olet sitten kävellyt ja juossut suunnilleen Suomen päästä päähän. Huikea saavutus!

 2. Posted december 31, 2011 at 4:05 f m | Permalink

  Joo, en voi kuin ihailla ja onnitella tuosta sinnikkyydestä ja pitkäjänteisyydestä. Tietää, miltä 10 kg tuntuu kun kantaa painavia kauppakasseja. On se mukava saada sellainen paino päältään pois. Yritänpä ottaa sinusta esimerkkiä!!

 3. Jill o Jens Krylborn
  Posted december 31, 2011 at 6:07 f m | Permalink

  Grattis till en trevlig nystart. Jens önskade också att det var han, men han har inte varit lika framgångsrik, kanske nästa år. Bra jobbat i alla fall Lauri!