Nr 9 och Finland sjävständighetsdag!

Lite äldre, lite tyngre, lite mer vältränad, mer siffror på vågen, 3 barn, stor flytt, lite rynkigare, gråare och förhoppningsvis lite visare 9 år senare. Tycker det gått fort. Varje år känns det som bara 5 år. Orkar inte skriva massa saker om hur mycket jag älskar Lauri. Varken här eller på facebook. Han vet det! Om jag inte hade gjort det hade jag väl lämnat honom längesen! 😉 Idag ska vi också hem till Brunsons och fira Finland med en god middag. Fira oss får vi göra nån annan dag… Jag menar bröllops dag på en tisdag är liksom ingen höjdare i sig! 😉 Men 9 år är ändå 9 år och är verkligen värt att firas. Jag minns att mina klasskamrater på gymnasiet gav vårat äktenskap 3 år… dubblat det 2 ggr nu! Hoppas på fler, lite mer goda år framöver!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Linda
  Posted december 6, 2011 at 2:00 e m | Permalink

  grattis!!!

 2. Jessica
  Posted december 6, 2011 at 3:10 e m | Permalink

  Ingen maginfluensa så där 9 år senare :-). GRATTIS!!!

 3. Jansson
  Posted december 6, 2011 at 3:40 e m | Permalink

  Nähh det hade vi förra veckan ;-). Har faktiskt aldrig haft magsjuka på nån av det andra bröllopsdagarna heller! 😉 Kommer väl det också… Men det jag bevisade 9 år sen är att man KAN gifta sig med magsjuka! 🙂

 4. maria
  Posted december 7, 2011 at 1:18 f m | Permalink

  Stort grattis till hela familjen får man väl säga då 🙂

 5. Jill o Jens Krylborn
  Posted december 7, 2011 at 8:39 f m | Permalink

  Grattis så jätte mycket!