Ok…

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig! Dagarna börjar alltid med tjat från min sida och gnäll från Lejons. Han vill inte gå till skolan och jag vill att han gör det. Han säger att han är sjuk och jag säger att han inte är det. Han är som pojken och vargen… men idag vid frukosten så spydde han!!! Men hur i hela friden ska man veta att han menar allvar? Barnen har ALLTID ont i magen när det inte vill göra nåt! Men det blir en dag hemma. Förra veckan var vi på utveckligssamtal för Lejon. Det går jättebra för Lejon i skolan. Inga stora problem och han är alltid hjälpsam och glad och snäll ect. Jag berättade för hans fröken om det saker VI HEMMA kämpar med! Hon sa att den bilden har inte hon av honom… gahhh, varför kan inte barnen ge mig lite uppskattnig genom att vara snäll och hjälpsam? Lejon fick feber i fredags och jag antar att vi tar förkylning och magsjuka samtidigt, varför inte liksom?! Vi har inte varit såhär sjuka på över ett år! Men Lejon har varit goare än vanligt, så lite sjukdom kanske inte skadar…

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill o Jens Krylborn
    Posted november 29, 2011 at 10:50 f m | Permalink

    Krya på er!