Viggo

I tisdags var jag hos doktorn för en litn check-up med honom. Inte mycket hade hänt på längden eller vikten, trots att han äter HELA tiden. Huvudet hade växt mycket bra! 😉 Doktorn berättade att man inte kan börja disiplinera pojkar förens det är 18- 24 måmader. Så jag kan ta det lungt i några månader till då. 😉 Sen får man alltid ett papper om punkter man bör vara noga med. Som om man tex har husdjur, förgiftning, och klättring. En punkt var rolig tyckte jag ”Don`t cook with a child around your feet”. Om jag skulle följa det här rådet, skulle det inte bli mycket mat gjord i detta hus, då Viggo ständigt är runt mig! Annars sa doktorn att jag skulle försöka njuta varje dag av barnen. Njutningen kommer oftas när barnen sover och huset är tyst! Jag antar att jag bara för inse att de kommer bråka VARJE dag om nånting, retas och skrikas. That`s just life!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.