Torsdag som känns som Fredag

Idag var det Lejons tur att ha Halloween fest i skolan. Han var sen idag. Fick gå till kontoret och få en lapp att han var sen. Han var ledsen, men det var hans eget fel! Jag trodde stenhårt på att det var fredag idag. trött som jag var, ville jag bara ta täcket över huvudet och inte stiga upp. Viggo sov 2 ggr idag. Stackaren är sjuk! 🙁 Jag piggnade till på eftermiddagen och städade bilen, gjorde en härlig laxsoppa och hembakat bröd! Jag sprang en runda och det kändes bra. Imorgon har Tilde sitt program i skolan. Skönt att ha en kortdag imorgon och Lejon har ingen skola alls. Älskar höstluften, så kall och klar. Fick en jättefin solnedgång idag när jag sprang. Vi bor verkligen på en vacker plats. Nu ska jag titta på film som en belöning för att jag har gjort disken! 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted oktober 28, 2011 at 11:16 f m | Permalink

    I can’t help but laugh about laxsoppa! I made it last Sunday, then I made it on Monday for a sister in our ward. Then I read that Linda made it for her family and Tristan liked it so much that he cried when it was all finished. And now you have made it! Lohikeitto certainly is one of the best dishes ever! Love and miss you all!