Trött

Viggo sover 1 h på dagen. Sen vaknar han runt 14, 14:30. Sen gråter, gnäller och klänger han på mig tills han somnar på kvällen runt kl 20:00. Jag får inget gjort. Jag kommer seriöst bli knäpp snart! Jag kan inte hjälpa Lejon med läxor när han är vaken, för han grinar så mycket och låter inte oss vara ifred! Jag har ingen lust att laga mat med ett gnällbälte runt benen. Så idag blir det köpe pizza, men en hemmagjord pizzasallad. Och jag som skulle baka 2 olika sorters brownies tills Halloween festen i kyrkan imorgon. Varför, efter över ett år med tre barn får jag inte vardagen att gå ihop! Baka imorgon, hjälpa till i Tildes skola, gå på Halloween party och allt annat som ska göras varje dag. Nog har vi hemmamammor saker att fylla våran vardag med!!! (glömde, hinna träna!)

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted oktober 26, 2011 at 3:31 f m | Permalink

  Jag förstår att det är stressigt, ofta är det ju hemma mammorna som ställer upp på skolevent. Denna vecka har varit intensiv för mig med. Jagär klassförälder i Johns som hade klassfest igår. Jag gick hemifrån 7.20 lämnade Jesper jobade till 16.30 hämtade Jesper 17.00 förberedde klassfest, Jens hämtade Jesper hos mig festen börjar18.00 Jag kom hem 20.30.
  Idag ska det packas för John ska på övernattning med skolan torsdag till fredag med allt det innebär. Sedan är det ju halloween som man borde fira litegrann. Jens jagar i helgen igen så jag är ensam ännu en söndag i kyrkan förra veckan var det stavskonferans och jag var med i kören, men det gick bra. Sedan är det struligt på jobbet med en elev som sparkar och slåss mot mig.
  Jag tycker du är duktig som är hemma heltid och som engagerar dig i så många saker med skola etc. Är det alltid lika stressigt med aktiviteter?
  Jag har höstlov nästa vecka och ledig torsdag och fredag. Det ska bli jätte skönt!!!
  Jon och Maria renoverar sin lägenhet och det är roligt att hjälpa till och göra något helt annat.
  Massor med kramar
  Jill

 2. Susanne
  Posted oktober 26, 2011 at 8:51 f m | Permalink

  Jana, jag önskar jag kunde hjälpa dig. Jill, dig kan jag ju hjälpa så säg till vad du behöver hjälp med.

 3. Posted oktober 26, 2011 at 12:12 e m | Permalink

  Jill, oftas inte så stressigt med barnens aktiviteter. Denna vecka har bara otaliga Halloween grejer… blir alldeles snurrig! 😉
  Verkar som du ändå vinner över mig. SÅ stressigt har jag inte som du har, jag slipper ju iallafall att jobba OCH göra allt annat ju! Borde sluta klaga och du borde åka bort en helg och sova på hotell! 😉 SJÄLV!

  Susanne, vad jag saknar att ha en mamma eller systrar när det är full rulle. Hela och i lagen. Det är det jag saknar mest att inte bo nära syskonen eller Lauris systrar så man kan hjälpa varandra. Tänk vad underbart det skulle vara! Och kul! Det är nåt speciellt med syskonbarn och såklart familjen, lite lättare att hjälpa till med glädje!
  Det blir bättre!

 4. Jessica
  Posted oktober 26, 2011 at 1:21 e m | Permalink

  Kom till Sverige och få lite semester. Jag kan ta Viggo. Kram!

 5. Posted oktober 26, 2011 at 2:57 e m | Permalink

  Kan inte ni alla flytta hit bara? Skulle vara mycket bättre! 😉 Saknar inte Sverige bara Er alla! 🙂