Jobbig söndag!

Om jag inte hade varit i primär och haft klass idag hade jag garanterat gått hem från kyrkan under sakramentsmötet! Så jobbiga var barnen. Kunde nästa tro jag hade trillingar på 1 år. Genomled primär. Fick en ny tempelrekommendation (min andra som jag gjorde i Juli tappades bort av barn som lekte med min plånbok på lekplatsen). Kom hem, insåg att vi saknade avocado till maten. Jag fick handla på en söndag som jag inte gillar att göra. Ända sen mitt tal i februari har jag varit SÅ duktig att planera mina inköp så jag slipper köpa nåt på söndagen. Sen sov JAG middag. Inte ofta det händer, men det var skönt och välbehövligt! Njuter av de sista dagarna med värme. Vi har verkligen en underbar höst. SÅ fint överallt. Nej, nu ska jag njuta av min söndag av att göra ingenting. Imorgon drar en hektisk halloween vecka igång, med MASSAOR av fester i barnens skola och i kyrkan!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.