Söndag

Har överlevt en vecka med Kindergarten. Lejon med, trots att det var väldigt svårt att gå upp tidigt på morgonen! 🙂 Tilde börjar på fredag. Hon kommer gå i samma klass som den jobbiga grannflickan… NO words needed! Utöver allt med skolstarten för båda så är allt som det brukar. 2 veckor sen jag slutade amma Viggo och han sover hela nätterna. Borde ha slutat tidigare. 😉 Han ÄLSKAR att äta vanlig mat mer än någonsin. Han är duktig på att äta allt man ger honom. Köpte nya springskor igår efter stor plåga i två år med de andra! Börjar bli kyligare på morgonen, men dagarna är fortfarande ibland väldigt varma. Man känner av hösten, fast ändå inte. Jag hoppas det får vara varmt lite till. Lejon började på fotboll också… tja vad ska man säga. Jag kan nog vara en fotbolls mamma, men Lejon är inte riktigt en fotbolls kille. Idag sa han till sin lärare i kyrkan att han skulle bli balletdansös!!! hahaha… Men det är kul med alla pojkar som spelar och jag hoppas han bara kan ha en roligt stund tillsammans med dem.

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Posted september 5, 2011 at 12:16 e m | Permalink

  Hei don’t laugh….There are good ballet schools in Utah and Lejon could be a talented dancer. After all, he is my grandson!

 2. Jessica
  Posted september 5, 2011 at 12:25 e m | Permalink

  Go Lejon go… Jag tror att Lejon skulle kunna bli en bra dansare. Dock kan Lejon vara som Melvin när han började spela fotboll…mer intresserad av allt annat och tyckte att det var synd om alla som inte fick ha bollen eller som gjorde illa sig. Han fortsatte ändå spela och idag är han en av de duktigaste i laget. Men som sagt det är inget fel med att vara dansare! 🙂

 3. Jill o Jens Krylborn
  Posted september 6, 2011 at 2:03 f m | Permalink

  Det vore väl kul om Melanie och Lejon för mormors och i Lejons fall farmors dans, ballet. Det är väl bara kul. Vad kul att han ändå ville spela fotboll.

 4. maria
  Posted september 18, 2011 at 12:01 f m | Permalink

  Låt karln få dansa om han vill och va lite tvåtusental och strunta i förväntade könsroller! Han kan väl gå på båda? Jag röstar annars bort fotboll dans är myyyycket roligare att titta på!

 5. Jessica
  Posted september 18, 2011 at 6:22 f m | Permalink

  GRATTIS LAURI på födelsedagen. Hoppas att du får en underbar dag med din fantastiska familj. Vad har hänt med uppdateringen♥? Jag vill ju veta vad som händer därborta i USA. KRRRAAAAMMMM!