Barnen

Lejon 1 år. Vikt: 10 kg Längd: 79 cm

Tilde 1 och 18 dagar år . Vikt: 8,6 kg Längd: 72,5 cm

Viggo 13 månader Vikt: 9,5 kg Längd: 80,5 cm

Inga mer sprutor för det äldre barnen på ett tag nu. Nästa gång ska det bokas en tid när det större barnen är i skolan, så jag bara behöver ta Viggo med mig! Det är verkligen crazy bananas när vi ska gå till ställen där man behöver vara någorlunda still. Barnen verkligen spelar ut mig helt och får mig att framstå som en dålig mamma utan kontroll! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted augusti 21, 2011 at 7:31 f m | Permalink

  Du har långa pojkar! Även om det inte är roligt så göra väl alla barn så att de försöker spela ut föräldrar för att man inte kanske inte blir lika arg. Du kan ju alltid tillrättavisa på svenska då för står de flesta inte vad du säger…
  Massor med kramar
  Jill

 2. Susanne
  Posted augusti 22, 2011 at 2:34 e m | Permalink

  Skönt med skola! Barnen har börjat dagis igen idag. De har knappt varit där sen i april, inte alls sen i mitten av juni. Nu blir det tre timmar om dagen där man kan peta in alla bvc-besök och annat. 🙂