Doktorn

Idag ska vi gå och ta sprutor! Väldigt läskigt enligt barnen… De vill automatiskt gå och lägga sig och INTE börja skolan! Jag vill att det ska gå i skolan och då måste man ha tagit alla sprutor! Tildes menar som så att hon inte är sjuk och måste därför inte ta nån spruta! Kommer bli jätte roligt för mig kl 15:10 idag hos dokotrn, tre barn och en massa tårar! Viggo ska på ett år kontroll… ska bli spännande att se vad han väger och hur lång han är! Skolan börjar på måndag, tycker inte sommaren gått fort. Vi har gjort massa saker, men det ska bli spännande vad hösten har att erbjuda mina skolbarn! Och tre timmar själv med Viggo tre dagar i veckan, inte helt fel heller!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted augusti 17, 2011 at 10:00 f m | Permalink

  Jag började i måndags att jobba och Jesper började ny avdelning vilket resulterade i ännu en inskolning. Jens började jobba igår.Jens var med i måndags jag i tisdags sedan åkte jag med Jesper till jobbet för att organisera för skolstarten, du kan tänka dg att jag fick hjälp eller stjälp… Idag var Jesper där själv, men inte utran höga protester när jag lämnade. Mitt hjärta kände bara att jag skulle sluta jobba och vara hemma heltid, men det skrikande barnet slutade efter jag gått, jag ringde och kollade. Dagen hade gått jätte bra. Nu hoppas jag bara att han inte ska skrika och protestera varje dag, då kommer jag att bli galen.
  Njut av lilla Viggo jag kan tänka mig att han håller dig mycket upptagen, han är ju mycket aktiv och vill mycket.
  Lycka till med allt med skolstarten.
  Kramar från Jill med familj

 2. Susanne
  Posted augusti 17, 2011 at 2:23 e m | Permalink

  Håller tummarna för att det går bra hos doktorn nu! Jag hade med mig alla tre när bebisen skulle till bvc. Gick inte så bra. Pratade allvar med Ebbot och Love och de lovade att skärpa sig och fick följa med till doktorn dagen efter. Gick ännu värre. Doktorn sa något om hyperaktiva… 😉
  Sen vid nästa bvc-besök lämnade jag dom till Marita och hämtade inte förrän dagen efter. 🙂
  Jag är verkligen glad att jag kan få hjälp från familjen. Varje söndag har Julina eller Marita stannat och tagit hand om bebisen.

 3. Posted augusti 18, 2011 at 2:14 e m | Permalink

  Haha… det blev KAOS! Tre barn i ett litet rum tillsammans. Ingen kunde sitta still! Sen blev det sprutor till alla barnen, och då blev det blod och tårar och smått panik från Tilde och Viggos sida! Nästa gång jag ska dit med Viggo igen, ska jag fixa en tid då det andra är i skolan och jag bara har Viggo! 1 1/2 timme senare var jag svettigare än någonsin! 😉 Hur blev det såhär, ville jag verkligen ha tre barn??? 😉 Inge mer läkar besök förens i december…. Kanske är det mitt ”straff” att få så aktiva barn?! (Viggo är verkligen som Lejon var som liten, fast lite gladare).