Dålig uppdatering

Jag är verkligen kass just nu! Många saker har bara hänt i mitt liv att jag inte orkade skriva. Lejon huvud ser mycket fint ut. Jag hade lite dödsångest efter att det hände… Han kunda faktiskt ha dött!!! Mår illa bara jag tänker på det! Tilde blev 4 år tillslut och Viggo är en aktiv som Lejon var när han var liten= JÄTTE jobbig! Men söt och go ibland! Vi drar till Denver imorgon och stannar helgen ut. Skönt och komma bort en stund igen. Jag frågade Lejon varför han ville flytta till New York, han svarade ”för att slippa alla hittebarn här”. Haha… kanske borde vakta mina ord!!! 😉 Huset är städat och allt som ska packas ner är väl under kontroll! Önska oss lycka till i bilen med en bebis som inte riktigt gillar läget där!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted augusti 12, 2011 at 10:42 f m | Permalink

    Hoppas ni har en jätte trevlig och trygg resa till den vackra staden Denver!

  2. Jill o Jens Krylborn
    Posted augusti 13, 2011 at 12:38 f m | Permalink

    Ha en skön liten semester med vänner! Själv börjar allvaret på måndag med inskolning för Jesper på ny avdelning, detta tar Jens och jag börjar jobba. Ska inte klaga med 9 veckors ledighet men det hade varit skönt med lite mer tid hemma, men sen när man är i det är det ofta ok men lite stressigt.
    Kramar