Trött, så trött…

Myhrbergs åkte i söndags morse, då kom plågan tillbaka! Har varit så lungt och skönt utan dem. Och jag undrar om nån stulit min energi! Jag är så trött! Hela sommaren har kännts trött. Igår sov jag middag. Har nog inte sovit middag på MASSA år, gick och la mig innan kl 12 och gick upp vid kl 8, men fortfarande död! Viggo är igång HELA dagarna och han gör så att jag inte vill ha fler barn, vilket är bra! Jag känner att jag vill vara borta från huset hela dagarna. Vill komma hem när man ska sova. Men vad ska man göra när man inte har en familj att hänga med hela dagarna? Så trött på andras barn att jag ångrar mig djupt att jag skaffade egna barn och inte satsade på värsta karriären! Ska försöka springa och komma bort från barn gnäll och barntjat. Tröttsamt att vara trött!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

5 Comments

 1. Jessica
  Posted juli 26, 2011 at 1:30 e m | Permalink

  Hoppas att du menar dina ”trevliga” grannbarn och inte våra barn :-). Så de är tillbaka igen?! Vi kom hem efter mycket om och MEN…, men har fortfarande efter 1½ dygn inte fått våra väskor. Ingen verkar dock veta vad de är heller, vilket känns lite nervöst! Fick idag tillåtelse att köpa nytt smink, tandborstar och dylikt på grund av de försämrade omständigheterna. Aldrig mer AMERIKAN AIRLINE, vilket skitbolag. Tusen tack för tiden med er i alla fall. Tur att allt det roliga i USA väger upp de hemska flygresorna. Efter att ha kramat mormor tyckte hon att vi kunde åka och hälsa på er igen.

 2. Jessica
  Posted juli 26, 2011 at 1:32 e m | Permalink

  Meleah alltså.

 3. Posted juli 27, 2011 at 11:27 f m | Permalink

  Could you perhaps get somebody to look after the kids for couple of hours during the day so you would have some own time? Or is there a daycare available? It’s always a good investment to work out solutions for mom to be happy and inspired. Jana, I started my dance school when I had 3 kids and needed something interesting for myself – so you never know where those ’little’ activities can lead;-)

 4. Posted juli 27, 2011 at 9:17 e m | Permalink

  Menar inte era barn Jessica! Tråkigt med flygresan… ni får fira att ni överlevde då! 😉 Det var verkligen jättekul att ha er här! ALLTID välkomna tillbaka! Ulla: hmm, i dont now if there is any daycare! Guess I have to put up with what I have created! 😉

 5. Jessica
  Posted juli 29, 2011 at 2:36 f m | Permalink

  Jana, vill ni vara lediga en vecka så får barnen gärna komma hit. Ni kan ju åka någon annanstans och komma tillbaka och hämta dem sedan ;-).