Templet

Jag måste bara få skryta lite. I fredags var jag, Jessica, Jerker, Marielle och Melanie i stora templet i Salt Lake City. Vi gick en session och de gjorde dop. Vilken upplevelse. Jag skryter för jag tyckte jag var duktigt som gick till templet… Var fyra år sen jag gick senast. DET är lite pinsamt, men det är väl aldrig försent att bli bättre?! Men vad roligt det var att få vara med om en sån session! Jag är alltid så rädd och osäker för att gå till templet. Helt utan anledning. Alla är ju hur snälla som helst och man får verkligen den hjälp man behöver. NU ska jag köpa tempel kläder och försöka gå lite oftare. Trodde att mitt liv skulle bli bättre efter i fredags, men jag antar att det inte funkar så! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Posted juli 27, 2011 at 11:18 f m | Permalink

    I have noticed that going to temple gives me hope and perspective and peace of mind. I have been very lazy lately but intend to go more often in the fall. Thanks for inspiration!

  2. Susanne
    Posted juli 29, 2011 at 12:57 e m | Permalink

    Kul att ni kom iväg till templet. Jag är också väldigt dålig på att gå, av samma orsak som du.