Nytt från New York

Fick idag höra att ett eventuellt jobberbjudande från ”labbet” (som de gärna kallar sig själva) kräver ett godkännande från en av grundarna till företaget, och att han råkar befinna sig på semester denna vecka. De skulle höra av sig nästa vecka, hette det idag.

Jag tolkar det som att de kommer att erbjuda ett jobb, men under vilka villkor vågar jag inte gissa. Förhoppningsvist är det den höga lönen som kräver ett särskilt godkännande 😉

nymap

Nu börjar vi förbereda oss för en liten roadtrip till LA. Tanken är att vi drar på torsdag eftermiddag efter jobbet, kör så långt vi orkar (St. George eller Las Vegas antagligen), sover på nån billig motell, kör direkt till Disneyland på fredagen och möter Myhrbergs där. Tillbaka hit reser vi alla på söndag och måndag. Det ska bli kul att få köra lite bil igen, var länge sen.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted juli 6, 2011 at 1:18 e m | Permalink

    Hauskaa matkaa Disneylandiin. Toivottavasti reissu on kaikin puolin hauska. Jännä kuulla noista Yew Norkin kokemuksista ja tietysti mielenkiinnolla odotamme mitä sieltä kuuluu.