Kom igen mormonkvinnor!

I kyrkan och runt om i affärer ser man detta… Mormonkvinnor som köper 3-5 cm korta skjolar eller shorts OCH låter sina garments hänga då 3-5 cm nedanför!!! SÅ fult att jag bara vill dö. Jag menar hur heliga graments än må vara, så är de inte så heta! (enligt mig såklart).

Jag har tre tips till dessa kvinnor!

1. Köp ett par shorts som är jämnlånga med garments.
2. Om du vill ha shorts som är kortare än garments, rulla upp dem.
3. Skippa garments helt och ha vanliga underkläder!

OK, ingen stor grej, men det är SÅ fult bara!

Jill, jag vill höra om resan!
Jessica, lycka till och ta er till den rätta kontinenten i världen! (Vi räknar ner dagarna) (vilka dagar gör ni Disneyland?) Hoppas resan går bra!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted juli 3, 2011 at 7:03 f m | Permalink

  Vi kom hem för en vecka sedan från Mallorca eller Spanien som Jesper envisas med att säga. Vi hade det varmt, soligt och skönt. Vi badade i havet Medelhavet men barnen tyckte bättre om att bada i poolen eftersom saden är så fin att den finns överallt. Vi hade ju all inclusiv, maten hade jag önskat lite mer av men barnen tyckte den var bra. På en skala skulle jag ge maten en 6 av 10. Men det är tydligen mycket friterad mat som pommes till det mesta i hela medelhavet. Vi bodde på ett hotell som många tyskar valde. Så på hotellet talades spanska, tyska och en urusel engelska. Det var svårt att göra sig förstådd. Ja har läst 5 år med tyska och är glad att jag kom ihåg artighetsfraserna. Flygningen gick super bra med Jesper. Han tyckte det var tråkigt att sitta still men det gick helt ok. Jannike och John njöt av flygningen. När vi flög över Schweiziska alperna var det klart väder så vi såg Matterhorn med mera. Jag fotade även från planet och det blev ok bilder.
  Vi hade en mycket trevlig vistelse och jag gör gärna om det igen men på någon annan plats, kanske Grekland eller Turkiet ska vara billigt.
  Jag måste också övertyga Jens att han också vill resa så, nästa vår kanske Laila mår bättre och kan ta hundarna.
  Tyvärr tappar man färg snabbt så jag är inte så brun längre lite tråkigt men, jag har ju några veckor till ledigt så kanske det blir soligt och jag får väl pressa lite då….
  Ha det jätte bra och ha kul!
  Kramar
  Jill

 2. Jana
  Posted juli 4, 2011 at 7:35 f m | Permalink

  Kul att höra att det var trevligt! Vi förbereder oss för att möta upp Myhrbergs i LA på fredag eftermiddag! Viggo i bilen är kanske ingen höjdare, men vad gör man när suget efter en roadtrip är så stort!? 😉 Ska på Disneyland med dem och sen bara åka tillbaka till SLC. Barnen vet inget och så ska det förbli tills på torsdag då vi ska åka, annars har vi galna barn HELA veckan! 😉 Ha en fortastt skön semester…

  kram

 3. Posted oktober 7, 2011 at 5:25 f m | Permalink

  don´t get me started. jag har väldigt mycket att säga om g-isar både till deras fördel och nackdel. men allvarligt att låta underdelarna stick ut. inte ok.

 4. Posted november 11, 2013 at 9:09 f m | Permalink

  Thankfulness to my father who told me on the topic of this
  webpage, this blog is truly amazing.