Söndagar

Kl 9 möte är härliga. Man slutar redan kl 12. Men det är svårt att få upp barnen på morgonen! Varje söndag får jag en glimt av hur det kommer att vara en tonårsmamma. Idag, fick barnen som Lauri, frukost på sängen. Våfflor med grädde och bär. Så idag var det inte lika hemskt som andra söndagar. Jag vet att jag har sagt att inte vill vara lärare i primär. Men det är så befriande att slippa alla vuxna människor och vara med barn som är så skönt ärliga och nyfikna. Hoppas jag får stanna där ett tag nu! Regnat till och från hela dagen och det är ganska kallt. Men jag njuter av svalare temperatur och ingen sol! Känns som man behöver ett break ibland från det. Men veckan ser bra ut för vattenlek hemma och borta! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.