Mardrömmar

Jag drömmer om döden. Människor jag älskar mest dör. Jag drömmer om sjukdomar. De jag älskar mest blir sjuka. Jag drömmer att barnen blir kidnappade. Jag drömmer om att jag är gravid. (kanske inte så skrämmande för många, men just nu i livet vore det en mardröm). Jag drömmer att jag dör. Och efterlämnar familjen ensam, utan mig.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. maria
    Posted juli 30, 2011 at 11:10 f m | Permalink

    att drömma att man är gravid kan betyda att man håller på att utvecklas eller ”föda nya idéer” nya inställningar eller typ så….

    jag har värsta grymma drömtydningsboken så jag har lite halvkoll. Tycker det är intressant med drömmar, man kan lära sig mycket om sig själv.
    Om du drömmer att du tappar tänder så betyder det att man har dåligt självförtroende 😉