Farsdag

Barnen lagda. Våffelsmeten klar. Primär lektionen typ klar. Jag är inte klar… Imorgon är det Farsdag, en stor dag. Jag sa till Lauri förra veckan, ”att du är ju inte direkt världens bästa pappa”. Han kontrade med att man faktiskt inte firar VÄRLDENS bästa pappor, utan kort och gott ”Happy fathers day!”. Men vem är egentligen världens bästa pappa? Jag kan komma på typ 2 st. 😉 Jag är inte världens bästa mamma, så vi matchar nog varandra rätt bra där! 😉 Fast han är ju ändå pappan till mina barn och alltså den bästa pappa för oss! Jag hittade en bra present till honom med! Brukar fasa inför presenter, men detta var klockrent! Ska upp i tidigt och laga våfflor till alla som vill ha imorgon, med färska jordgubbar, blåbär, grädda och drottningsylt från IKEA! Mums!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.