Date night

Igår överrskade Lauri mig med att vi skulle på Bio. Jag överraskade honom med att jag hade en tid för att färga mina ögonfransar kl 10 på morgonen. Ljuvliga ensamma stund jag fick. Fina ögonfransar och skön huvudmassage. Filmen var sådär… Lauri var underbar! Borde nästan tagit kort på hur min graderob ser ut när vi ska på date. KAOS är det rätta ordet! Varför har man aldrig nått att sätta på sig när man ska ut??? Samma problem varje gång. Och nej, det blir inte lättare efter 9 år, för mig är det så att jag bryr mig ÄNNU mer. Men det var trevligt att gå ut bara Vi och barnen hade det toppen hos Brunsons. Ja, förutom Viggo då, så är en mammas pojke! (goa bebis). Oj vad han går nu också! OCH han har lyckats gå ner baklänges från trappan med! Så kul att följa hans utveckling! På måndag blir han 11 månader… 🙁

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.