Minne

Köpte en sak till lejon på Viking Line han ska få när han fyller år! Nu vet jag ej var jag lagt den. Trodde det var Farsdag i söndags, men det påminde Lauri mig om att det var veckan efter. Så håller min vardag på. Glömmer ibland att ge Viggo mat. Borde sluta amma så jag får lite hjärna tillbaka. Detta och med Lauris dåliga minne, gör så att man får skratta ibland, för vi upprepar oss nog en hel del! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jill och Jens Krylbo
    Posted juni 17, 2011 at 2:49 f m | Permalink

    Man behöver inte vara ammande mamma för att vara glömsk… Jag tycker det bara behöver vara lite mer än vanligt så glömmer man något eller blandar ihop saker.
    Jill

  2. Posted juni 18, 2011 at 9:30 e m | Permalink

    haha… får väl se om det blir bättre sen när jag slutat amma! 😉 När åker ni nu? Eller har ni åkt?