Tisdag

Dagarna går fort nu. Måste ta tag i mig nu och göra lite saker! Sjukdomen här gjorde så att jag tappade lusten helt för det mesta! Tur att Jussi byggt på bastun, som varit väldigt underhållande för barnen! 😉 Fint väder har vi haft och vi har kunnat njuta av både god mat och efterrätter. Men alltså, Lejon och korv, kan man var allergisk mot korv??? Riktigt skumt det där! En skön seger är att Viggo sover i egen säng! Han vaknar 2 ggr då han vill ammas, men sen lägger jag tillbaka honom i sin säng igen, stolt över mig själv som ser till att krympa navelsträngen lite! 😉 Snart åker vi hem igen, om askan tillåter det vill säga?! Och jag och barnen kommer sakna kusinerna till barnen. Men vilken tur vi har som får besök av några av dem senare på sommaren! Dags att sova, imorgon blir det tur på djurparken…

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jill och Jens
  Posted maj 25, 2011 at 1:27 f m | Permalink

  Jag hoppas att ni ialla fall har njutit av att vara hemma lite. Vi kommer att sakna er mycket men vi får se till att vi i alla fall träffas snart igen.
  Vad duktig Viggo och du är. Just nu har jag Jesper hela natten i min säng eller att jag ligger i hans säng. Men han lär ju inte göra det när han blir äldre… Askmolnet ska ju försvinna men vad händer annars får ni en ny utresedag?
  Njut nu av de sista dagarna på ett tag i Finland.
  Kramar
  Jill m fam

 2. Posted maj 26, 2011 at 10:25 e m | Permalink

  Haha.. Viggo den lilla stinkern. Några nätter gav han mig i frihet, men nu envisas han med att sova med mig och Lauri i den 120 cm sängen vi sover i! 😉 Om inte askmolnet skulle försvinna eller komma nytt, måste det väl boka om våran resedag! Vi njuter så mycket vi bara kan! Kommer minst ta ett år att glömma allt… och eftersom Viggo blir 2 år nästa år, måste vi ju flyga en gång innan det så han kan bli gratis en sista gång! 😉